Taller de Serigrafia amb l’artista María Ramírez

IVAM Estiu

IVAM Centre Julio González

Aquest taller té dues senzilles premisses bàsiques: divertir-se i experimentar dins del camp de la serigrafia tèxtil. Alberto Feijóo i María Ramírez proposen als participants que porten les seues pròpies peces de roba per serigrafiar, sobre aquestes, els treballs dels dos artistes.

En aquest taller es desenvoluparan dues tècniques serigràfiques complementàries: primer, s’emprarà la tècnica del monoprint i, en segon lloc i sobre aquesta, es farà una impressió tradicional emprant una imatge d’Alberto Feijóo.

*És important que qui vulga participar en aquest taller porte roba o tèxtils llisos que tinguen per casa.

María Ramírez és directora d’art i dissenyadora freelance d’estampats amb seu a Madrid.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid, actualment compagina la seua carrera com a directora d’art amb la marca tèxtil mariaramirez. Dins el disseny d’estampats, Maria realitza tots els seus treballs amb tècniques manuals cuidant el disseny i els detalls. Utilitza el gest de repetició com a vocabulari bàsic per a la construcció de patrons; a partir de la qual realitza diferents projectes en diferents contextos.

Ha mostrat el seu treball, ha impartit conferències i tallers especialitzats per a diferents institucions com la Universitat Complutense de Madrid, Institut Cervantes (Estocolm), Institut Europeu de Disseny IED (Madrid), La Casa Encendida (Madrid), Barreira School of Design (València).

El seu treball ha aparegut als principals títols nacionals i internacionals com AD Magazine, Diseño Interior, Metal Magazine, Neo2 Magazine, Vein Magazine, La Vanguardia i diverses edicions d’ICON El País i Vogue.

Relacionats

Trascity. Alberto Feijóo

01 jun. 2023 – 07 gen. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González

IVAM Estiu. IVAM En viu

30 jun. 2023; 06, 13 i 20 jul. 2023
Art i ContextArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González

Sessió “Trascity. Alberto Feijóo”. IVAM Estiu

06 jul. 2023
MúsicaTallersIVAM Centre Julio González