Recorregut per l’exposició “Construint Nous Mons. 1914 – 1945” amb Ester Alba

VisitesIVAM Centre Julio González

Activitat gratuïta per a Membres d’Honor i Amics i Amigues de l’IVAM. Públic general, acreditant l’entrada al Museu.

És necessari inscriure’s 15 minuts abans del començament de la visita en el mostrador situat en el Hall d’entrada a l’IVAM. Places limitades (se seguirà l’ordre d’inscripció).

Ester Alba, Degana de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Ester Alba Pagán és doctora en Geografia i Història per la Universitat de València (Departament d’Història de l’Art, 2003), premi extraordinari de llicenciatura en 1997, premi al rendiment acadèmic en 1998 i premi extraordinari de doctorat (2005). Ha sigut professora contractada doctora, del Departament d’Història de l’Art; professora i cap d’estudis del Màster de Patrimoni Cultural i professora del Màster d’Història de l’Art i Cultura Visual amb esment de qualitat.

La línia d’investigació d’Ester Alba està centrada en la pintura espanyola contemporània, crítica d’art i museología, concretament del segle XIX. Les seues publicacions científiques (en articles, llibres i congressos internacionals), tracten aquests temes. Ha participat en diversos projectes d’investigació adscrits a la Universitat de València, així com vinculats a les seues estades d’investigació en la Sorbonne (Paris I- Centre Ledoux), Università Frederic II di Napoli, Università degli studi di Palerm i l’Institut d’Història del CSIC. Des del 2001 desenvolupa una línia de recerca centrada en l’estudi i posada en valor del patrimoni valencià en el marc dels projectes d’investigació fomentats per la Facultat de Geografia i Història.

Relacionats

Construint Nous Mons

12 mar. 2015 – 10 abr. 2016
Col·lecció