Presentació publicació “Alfredo Ruiz. Camins cap a la modernitat a les falles”. Recreo

Publicació de la exposició “Alfredo Ruiz. Camins cap a la modernitat a les falles”

ConversesIVAM Centre Julio González

El pròxim divendres 20 d’octubre a les 19h es presentarà el llibre “Alfredo Ruiz. Camins cap a la modernitat a les falles” editat amb motiu de l’exposició homònima que es va poder visitar en el LAB2 de l’IVAM Centre Julio González (02/03/2023 – 23/04/2023).

El llibre recull la trajectòria completa de l’artista Alfredo Ruiz en el món de les falles, amb fotografies d’arxiu històric i inventari del material exposat. També apareixen reflexions inèdites de l’autor al voltant de l’escultura ‘Bosc geomètric’ que va articular l’exposició i va cremar a l’esplanada del museu.

A més, el llibre també inclou el text d’investigació del comissari Ricardo Ruíz, així com altres assajos crítics al voltant de l’obra de l’artista, abordats per Nuria Enguita, Anna Ruiz, Álvaro de los Ángeles, Alejandro Lagarda, Albert Ferrer, Romà de la Calle  i Vicent Borrego. Es tracta d’una publicació dissenyada pels comissaris de l’exposició, Ricardo Ruíz i Daniel Escobedo (ALTRE).

Participen en la presentació: Núria Enguita, Anna Ruiz, Álvaro de los Ángeles, Alejandro Lagarda, Albert Ferrer, Ricardo Ruíz, Daniel Escobedo i Alfredo Ruiz.

Alfredo Ruiz (València, 1944), és un artista que ha desenvolupat la seua obra ininterrompudament entre 1968 i 2002 i de manera puntual fins a 2023, sempre en contacte amb l’espai públic. La seua trajectòria és imprescindible per a entendre les conegudes com a falles “experimentals” en l’actualitat.

Relacionats

Recreo València Art Book Fair 4ª edició

20 oct. 2023 – 22 oct. 2023
AltresIVAM Centre Julio González

Alfredo Ruiz: camins cap a la modernitat a les falles

02 mar. 2023 – 23 abr. 2023
IVAM LabIVAM Centre Julio González