Presentació dels projectes de l’alumnat d’Escuela 2, inspirats en l’exposició “Perdidos en la ciudad”

EducacióIVAM Centre Julio González

El director de l’IVAM, José Miguel Cortés, l’equip docent d’Escola 2 i la Professora de Pedagogia i Psicologia de la Universitat de Lleida, Glòria Jové, presentaran els treballs realitzats durant el curs per l’alumnat del centre educatiu Escola 2 de la la Canyada (València). La presentació tindrà lloc el dissabte 3 de juny a les 12 hores en el saló de l’actes de l’IVAM.

Inspirats en l’exposició Perdidos en la ciudad, que van visitar el passat mes de juliol, han basat tots els seus projectes didàctics, des d’Infantil a l’ESO, en aquesta mostra. Els treballs s’exhibiran el dissabte i el diumenge 3 i 4 de juny en el hall de l’IVAM. Alguns d’aquests projectes han abordat temes com ara “Les ciutats imaginàries”, “La importància i la cura dels espais”, “Les ciutats invisibles”, “Els pobles”, “Els monuments de València”, “Les ciutats del futur”, “Torres impossibles”o “Contes de ciutats”.  Tota l’escola s’ha involucrat en aquest “projecte de projectes” l’objectiu dels quals ha sigut aprendre a partir de l’art contemporani com a instrument per al desenvolupament de les competències personals.

Relacionats

Inauguració de l’exposició de Tallers didàctics de l’IVAM 2015-2016, en la que se mostraran els treballs realltzats durant aquest curs

28 jun. 2016
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Taller educatiu Hàbita(n)ts

27 set. 2016 – 03 feb. 2017
EducacióTallersIVAM Centre Julio González

Taller educatiu Lljocs per emportar

08 feb. 2017 – 09 jun. 2017
EducacióTallersIVAM Centre Julio González