Presentació de la intervenció “Eixa cosa rosa”de Langarita & Navarro + Jerónimo Hagerman

AltresIVAM Centre Julio González

19 hores. Presentació al públic de la intervenció efímera per a l’esplanada de l’IVAM titulada Eixa cosa rosa, a càrrec dels arquitectes Langarita & Navarro i de l’artista Jerónimo Hagerman. A continuació s’obrirà al públic l’espai, amenitzat amb música de The basement

L’objectiu d’Eixa cosa rosa és materialitzar un espai que responga a preocupacions contemporànies entorn d’allò energètic, ecosistèmic, polític, públic o sensible. A través d’elements tèxtils i vegetals de gran escala, la intervenció aportarà ombra a la façana principal del museu que, orientada a oest, rep una forta insolació a l’estiu. Es tractarà de canviar la percepció d’aquest espai per a convertir-lo en una estada exterior on realitzar activitats.

El projecte de María Langarita (Calatorao, 1979), Víctor Navarro (Madrid, 1979) i Jerónimo Hagerman (Ciutat de Mèxic, 1967) s’emmarca en la línia d’actuació artística denominada IVAM Produeix, que es va iniciar al gener de 2017. Des de llavors ja ha promogut la producció d’obra de més d’una dotzena d’artistes. L’estiu passat, l’arquitecte Adrián Torres (València, 1982) va dur a terme la primera intervenció efímera en l’esplanada, titulada Transition, que estava formada per una estructura de fusta i plantes.

Relacionats

L’IVAM Produeix

14 jun. 2018 – 09 set. 2018
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González

L’IVAM Produeix

22 jun. 2017 – 22 oct. 2017
IVAM Produeix

L’IVAM Produeix

06 mar. 2018 – 10 jun. 2018
IVAM Produeix