Posar el cos

Pràctica/Taller amb la ballarina Ola Maciejewska

EscèniquesIVAM Centre Julio González

Posar el cos dona nom al programa d’arts vives de l’IVAM que té com a premissa fonamental situar el cos i totes la seua potencialitats i implicacions en el centre de la investigació i de l’experimentació del museu, així com la relació amb els altres cossos que conviuen en el museu.

Amb motiu de la presentació en l’IVAM de la performance Loie Fuller: Research, l’artista Ola Maciejewska realitzara una pràctica/taller dirigida a estudiants i professionals del món de la dansa.

Nascuda a Polònia i actualment resident a París, Ola Maciejewska és una ballarina i artista de performance. Els seus treballs es distingeixen per una forta interdisciplinarietat. En 2012 es va graduar del Màster en estudis de teatre i dansa contemporanis de la Universitat d’Utrecht. Va crear la seua primera peça: Loie Fuller: Research en 2011 i s’ha presentat en institucions internacionals, com en Art Space TENT Rotterdam, CND de Pantin, 14a edició de la Biennal de Lyon, Fundaçao de Serralves, Kanal- Centre Pompidou i Museo Reina Sofía, per nomenar alguns. En la tardor de 2015, Ola Maciejewska va estrenar Bombyx Mori a París en el Ménagerie de verre en el marc del Festival Les Inaccoutumés. De 2016 i fins a 2018 va ser artista associada del Centre Chorégraphique National de Caen en Normandie.

La pràctica es realitzarà en anglés.

Relacionats

Posar el cos

12 mar. 2020
EscèniquesIVAM Centre Julio González