Llengües i accents. Poliglotia

Activacions de l'exposició Aref El Rayess per l'Escola de Sabers Diversos

PoliglotiaIVAM Centre Julio González

La Escola de Sabers Diversos de Poliglotia obre les portes al públic en una jornada per apropar-nos a les obres de l’artista libanès a través de les diferents llengües, accents, perspectives i sensibilitats que aporten les i els integrants del programa.

Gaudirem d’un programa de ràdio en viu amb entrevistes, converses, música i lectures en diferents llengües. Un repàs a allò que ha suposat l’experiència de l’Escola de Sabers Diversos a l’IVAM. També s’activaran diverses accions de mediació a la sala dedicada a l’exposició Aref El Rayess. Obres (1958-1978). Una visita on conversarem amb les seues obres a partir de les dinàmiques proposades per les i els integrants del programa. El tancament de la jornada serà festiu amb còctel, música i plàtica. No cal inscripció prèvia i l’accés és gratuït.

La Mostra Oberta de l’Escola de Saberes Diversos. Poliglotia està dinamitzada per Noemi Neri, Saba Moradi, Neus Berenguer, Isabel Cuéllar, Nicolau Mazzoni, Mariana Bandeira, Carolina Trujillo Rocha, Sun Katalay, Josep Vaquerizo, Olexandr Pavlov, Francesco Rondelli, Soledad Martín, Nancy Carrillo, Paco Inclán, Irene Llàcer i Gema Gil.

PROGRAMA

17 a 20 h. Ràdio en directe KAFETA POLÍGLOTIA, programa radiofònic en viu des del vestíbul de l’IVAM. Amb la col·laboració del programa La Kafeta de Ràdio Malva.

18 h. Activacions de les mediacions de l’exposició Arem El Rayess. Obres (1958-1978), a càrrec de les i els integrants de l’Escola de Saberes Diversos.

19.30 h. Clausura festiva de l’Escola de Sabers Diversos. Còctel i música.

Si vols escoltar el podcast de La Kafeta de Ràdio Malva, al programa especial emès des de l’IVAM i coordinat i participat pels membres del projecte Escola de Saberes Diversos, el 29 juliol de 2023, hi pots accedir ací.

Relacionats

Aref El Rayess. Obres (1958-1978)

11 mai. 2023 – 27 ago. 2023
ExposicióIVAM Centre Julio González

POLIGLOTIA. Escola de sabers diversos. 23

07 feb. 2023 – 27 jun. 2023
PoliglotiaTallersIVAM Centre Julio González

Poliglotia

01 nov. 2021 – 09 jul. 2024
PoliglotiaIVAM Centre Julio González