POLIGLOTIA. Escola de sabers diversos. 23

Coordinada per Paco Inclán

PoliglotiaTallersIVAM Centre Julio González

El programa Poliglotia va començar el 2021 amb l’objectiu de generar un espai de trobada, al museu, des d’una perspectiva híbrida i intercultural. Un lloc per a la generació de continguts mitjançant l’intercanvi d’experiències i altres sabers. Després dels primers laboratoris amb el grup d’Estudis Políglotes, la creació i programació d’activitats o l’anàlisi del museu amb Inventari, el programa proposa ara l’Escola de Sabers Diversos.

La Escola de Sabers Diversos és una mena de cicle formatiu que busca connectar els coneixements, interessos i inquietuds dels i les participants amb la proposta expositiva de l’IVAM. L’escola s’obre amb la intenció d’apropar el museu a persones de procedències diverses que tinguen interès en processos migratoris i adquirir experiència en l’àmbit de la mediació des d’una perspectiva intercultural. Al mateix temps, ampliar i desplaçar els seus atributs i potències a través del contacte amb altres problemàtiques i sensibilitats socials i culturals.

Entenem l’Escola de Sabers Diversos com a lloc d’autoaprenentatge, capacitació i intercanvi. Un lloc d’oportunitat per desplaçar-nos.

Poliglotía és un programa coordinat per Paco Inclán, escriptor i professor d’espanyol per a persones migrants i refugiades.

Sessions: dimarts de 18 a 20 h

Febrer: 7 i 21
Març: 7 i 21
Abril: 4 i 1
Maig: 2, 16 i 30
Juny: 13 i 27

Relacionats

Poliglotia 21/22

01 nov. 2021 – 17 jun. 2022
AltresPoliglotiaIVAM Centre Julio González