Berenar 1

Berenar 1

Aquesta activitat es planteja com una trobada informal per a la presentació de projectes d’artistes, autors o agents del context valencià. En cada edició, dos convidats al costat d’un dels artistes que forma part del Programa d’Art i Context, dialogaran entorn dels seus projectes o interessos. La conversa s’ampliarà a tots els presents, mentre se serveix un berenar.

La primera edició va tindre lloc el dijous 18 de novembre de 2021, a les 18h, i va comptar amb la participació de M Reme Silvestre (artista del Programa), Oriol Fuster i Irene Santiago Izard.

M Reme Silvestre es val d’elements de l’àmbit de la higiene i la cura corporal, i de dispositius provinents de la imatgeria esportiva i la biologia sintètica per a explorar com tecnologia i economia condicionen la nostra percepció física i corporal, i com això es relaciona amb les dependències del cos contemporani.

Irene Santiago escriu poemes i juga amb diferents materials centrant-se en la confecció de peluixos, capells i altres accessoris. En el seu projecte musical s’entolla en un pop errant xopat en veus líriques, crits i ASMR.

Oriol Fuster Cabrera articula narratives postcolonials en tant que artista, comissari i escriptor i, des de la seua condició catalana, neurodivergent, treballadora i trans no binari: “Cuatro veces rebelde”, parafrasejant a Maria-Mercè Marçal. Però sol dir que fa punk