L’IVAM presenta l’exposició “Pinazo en l’espai públic”

Convocatòria

La directora de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), Nuria Enguita, i el comissari, Vicente Pla Vivas, presentaran als mitjans la mostra “Pinazo en l’espai públic”.

La mostra inclou 357 obres que contenen pintures, dibuixos, fotografies, pel·lícules i documentació procedents de col·leccions públiques i privades com l’IVAM, Museu Nacional del Prado, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Casa Museu Pinazo de Godella, Museu de Belles Arts de València, Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí, Institut Valencià de Cultura, Museu Valencià d’Etnologia, Biblioteca Serrano Morales i Biblioteca Històrica Municipal de l’Ajuntament de València, Museu del Cinema de Girona, Eye Filmmuseum d’Amsterdam, Filmoteca Espanyola, entre altres.

Es proposa en aquesta exposició una lectura actualitzada d’Ignacio Pinazo. D’aquesta manera, s’aborda el disciplinat exercici de l’artista per a registrar grups humans, a més de la producció d’abundants imatges sobre la vida col·lectiva en els espais públics.

  • Dijous, 2 de desembre de 2021
  • 13.30 hores
  • Auditori Carmen Alborch. C/ Guillem de Castro, 118. València

Relacionats

Pinazo en l’espai públic

30 jun. 2022 – 25 feb. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González