L’IVAM presenta l’exposició Caso de estudio. Richard Hamilton. Objectes, Interiors, Autoretrats y Gent

ConvocatòriaNota de premsa

Convocatòria Richard Hamilton

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i la comissària, Teresa Millet, presentaran als mitjans de comunicació l’exposició Caso de estudio. Richard Hamilton. Objectes, Interiors, Autoretrats i Gent el dimecres 9 de novembre, a les 11’00h, amb un recorregut per la mostra.

L’exposició que presenta l’IVAM dins de la seua línia ‘Casos de estudio’ s’articula a partir dels gèneres que l’artista britànic Richard Hamilton (Londres, 1922 – 2011) va fer servir durant sis dècades de carrera dels quals es presenten Objectes, Gent, Interiors i Autoretrats, treballs formalment dispars però conceptualment conseqüents per la interrogació constant sobre la modernitat i la vida diària.

La mostra reuneix una trentena d’obres de l’artista, considerat per la historiografia com un dels responsables de la transformació i desenvolupament de l’art britànic entre 1950 i 1960, i que va tenir un important paper en el naixement de l’art pop, especialment a partir del seu popular collage, Just what is it that makes today’s home so different, so appealing, 1956. La mostra inclou obres pertanyents a la Col·lecció de l’IVAM, documents, catàlegs, punts de lectura i pel·lícules.

  • Dimecres, 9 de novembre, 11’00h
  • Galeria 3 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118

Relacionats

Richard Hamilton

10 nov. 2016 – 26 feb. 2017
Exposició

Conversa amb Teresa Millet, comissària de l’exposició “Richard Hamilton. Cas d’estudi”

10 nov. 2016
ConversesIVAM Centre Julio González

Recorregut per l’exposició “Richard Hamilton. Cas d’Estudi”

11 nov. 2016
VisitesIVAM Centre Julio González