L’IVAM presenta l’exposició ‘Cas d’estudi. Ródtxenko’

ConvocatòriaNota de premsa

Convocatòria Ródtxenko

El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i els comissaris J. Ramon Escrivà i Irene Bonilla, presentaran l’exposició ‘Cas d’estudi. Ródtxenko’ i la mostra documental ‘Un futur en construcció, El llibre soviètic a l’IVAM’ el pròxim dimarts 13 de març a les 11’00h, amb un recorregut per les mostres.

‘Cas d’estudi. Ródtxenko’ analitza les radicals aportacions de l’artista rus Aleksandr Ródtxenko (Sant Petersburg, 1881 – Moscou, 1956) al món de la fotografia i el disseny gràfic a partir de 1921. La mostra, que s’exhibeix a la galeria 3 de l’IVAM, reuneix una selecció de més de 100 obres, entre les quals s’inclouen llibres, fotos i revistes de l’època, procedents de la Col·lecció de l’IVAM, de la Biblioteca del Museo Reina Sofía de Madrid i un important préstec de l’Arxiu Lafuente de Santander.

La mostra documental ‘Un futur en construcció. El llibre soviètic a l’IVAM’, situada a la Sala de la Biblioteca, complementa l’exposició ‘Cas d’estudi. Ródtxenko’ amb una selecció de cinquanta joies del disseny del llibre constructivista de la col·lecció del museu. També es presta una atenció especial als dissenys realitzats per dones artistes, clau en el desenvolupament de l’avantguarda soviètica.

• Dimarts, 13 de març de 2018
• 11.00 hores
• Galeria 3. C/Guillem de Castro, 118

Relacionats

Cas d’estudi: Ródtxenko

13 mar. 2018 – 26 ago. 2018
Col·leccióExposició

Recorregut per l’exposició “Cas d’Estudi: Ródtxenko. ”a càrrec de J. Ramon Escrivà

23 mar. 2018
VisitesIVAM Centre Julio González