L’IVAM presenta l’exposició ‘ABSALON, ABSALON’

Convocatòria

Convocatòria

La directora de l’IVAM, Nuria Enguita, la directora del CAPC Musée d’Art Contemporain in Bordeaux, Sandra Patron, i els comissaris, Guillaume Désanges i Franc¡ois Piron, presentaran als mitjans l’exposició: ABSALON, ABSALON, dimecres 24 de marc, a les 11.00 hores, amb un recorregut per la mostra.

L’exposició, coproduïda entre l’IVAM i el centre CAPC de Bordeus, on s’exhibirà després del seu pas per València, està dedicada a l’artista Meir Eschel (Israel, 1964 – Franc¡a, 1994) conegut com Absalon.

El creador franc-israelià és conegut principalment pels seues ‘cases cel·la’, construccions geomètriques dissenyades per a habitar-les i viure fora de les convencions. L’exposició s’articula entorn de la presentació de les seues obres en diàleg amb les peces d’Alain Buffard, Dora García, Robert Gober, Marie-Ange Guilleminot, Mona Hatoum, Laura Lamiel o Myriam Mihindou. Amb elles es creen múltiples perspectives que són corretges de transmissió cap a qüestions culturals, identitàries, poètiques, espirituals o sentimentals.

  •  Dimecres, 24 de març de 2021
  •  11.00 hores
  • Auditori Carmen Alborch de l’IVAM. Guillem de Castro, 118. València