L’IVAM organitza un acte de suport a les persones refugiades

Hi haurà una visita guiada, la dramatització de poemes en diferents llengües i participaran representants de Creu Roja, CEAR-PV i Accem

Nota de premsa

PDF Ndp Refugiats

València. L’IVAM obrirà de manera extraordinària les portes de l’exposició Entre el mite i l’espant. El Mediterrani com a conflicte, demà dijous 7 d’abril, de 19:30 a 21:00h. Els assistents podran donar l’import de l’entrada, o l’aportació que estimen oportuna, al projecte “La nostra ciutat, el teu refugi” que agrupa a tres entitats: Creu Roja, la Comissió d’Ajuda al Refugiat-PV i Accem, que estaran presents al museu amb taules informatives.

L’acte “L’IVAM amb els refugiats” s’iniciarà amb una visita guiada a la mostra sobre el Mediterrani, inaugurada el passat 18 de febrer, que reflecteix problemes com ara la immigració, la guerra, el desarrelament o la falta d’integració. A continuació, el coordinador de CEAR-PV, Jaume Durà, i la responsable territorial de Accem, Marta Albiol, explicaran en què consisteix el projecte en què treballen conjuntament les tres entitats, i que compta amb el suport de lAjuntament de València. Finalment, el taller de teatre CEAR-PV realitzarà una dramatització de poemes en diferents llengües d’autors i autores de Palestina, Marroc, Jordània, Libèria, Martinica, Burkina Faso o Nigèria.

  • Dijous, 7 d’abril, de 19’30 a 21’00 hores 
  • Hall i galeria 1 de l’IVAM, C/ Guillem de Castro Nº 118