El IVAM obri al públic el seu espai per a un ‘Desayuno con viandantes’

ConvocatòriaNota de premsa

Pdf Convocatòria Desdejuni amb Vianants

Valencia. El solar destinat a l’ampliació de l’IVAM, situat al costat de la façana posterior del museu, s’obri aquest dissabte al públic en una iniciativa promoguda pel col·lectiu ‘Desayuno con Viandantes’. L’objectiu és oferir un espai del museu per a convidar a la conversa i el debat en el marc d’un esmorzar amb els ciutadans.

A les 11.00 del matí, amb les portes encara tancades, el públic podrà vore que alguna cosa està passant a l’interior del recinte, de 2.800 m². A més s’instal·laran alguns elements simbòlics que vincularan l’interior i l’exterior del solar. Als participants sols se’ls demana que porten una tassa, una cadira i que compartisquen l’esmorcar al solar de l’IVAM.

La iniciativa s’organitza conjuntament amb el col·lectiu ‘Desayuno con Viandantes’, que els últims sis anys ha dut a terme un total de 45 accions en diferents espais públics, carrers, rotondes, descampats o jardins de València, amb l’objectiu d’evidenciar “que la ciutat es construeix usant-la”.

Esta proposta d’esmorzars públics va sorgir a Viena als anys 90 i s’ha estès a més de 25 països com els ‘Permanent breakfast’. A València va arribar l’any 2008 impulsada per un grup d’arquitectes i artistes que un dissabte al mes converteixen un espai públic en un lloc de convivència i participació.

■ Dissabte, 14 de febrer

■ 11.00 hores

■ C/ Na Jornada, 35. València

 

Galeria