L’IVAM acull la quarta edició de Recreo Art Book Fair, la fira de llibres d’art i publicacions independents

Nota de premsaIVAM Centre Julio González
  • Del 20 al 22 d’octubre, Recreo Art Book Fair rebrà 73 editorials i oferirà diverses activitats amb actuacions musicals
  • L’IVAM presentarà les publicacions Camins cap a la modernitat a les falles, d’Alfredo Ruiz, i Trascity, d’Alberto Feijóo

València (16.10.23). L’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) acull del 20 al 22 d’octubre la quarta edició de Recreo Art Book Fair, la fira internacional de llibres d’art que es consolida com a plataforma d’exhibició i espai de diàleg per a editorials independents.

En el marc de la fira, que enguany reunix 73 editorials procedents de tot el món, l’IVAM presentarà les publicacions Camins cap a la modernitat a les falles, d’Alfredo Ruiz, i Trascity, d’Alberto Feijóo.

La publicació dedicada a Alfredo Ruiz, pioner de les falles experimentals, recull el material exposat en l’exposició Camins cap a la modernitat a les falles, que es va exposar en l’IVAM del 2 de març al 24 d’abril de 2023.

El llibre oferix un repàs per tota la seua trajectòria en el món de les falles, amb fotografies d’arxiu històric i inventari del material exposat. També hi apareixen reflexions inèdites de l’autor al voltant de l’escultura Bosc geomètric, que va articular l’exposició i es va cremar a l’esplanada del museu. La presentació tindrà lloc el 20 d’octubre, a les 19.00 hores.

Per la seua banda, la publicació entorn de la mostra Trascity, que es pot veure actualment en la galeria 3 de l’IVAM, es presenta com un híbrid entre catàleg de l’exposició i llibre d’artista. Recull una sèrie de collages inèdits disposats en forma de seqüència, on les imatges van desapareixent revelant-ne, al seu torn, altres. Dissenyat per Jaime del Corro, es presentarà el pròxim 21 d’octubre a les 12.00 hores.

Recreo Art Book Fair és la cita imprescindible per a amants de l’edició independent. Fotografia, il·lustració, llibres d’artista, catàlegs, crítica, assaig i arquitectura són alguns gèneres que es podran explorar en esta quarta edició a l’IVAM.

Galeria

Relacionats

Recreo València Art Book Fair 4ª edició

20 oct. 2023 – 22 oct. 2023
AltresIVAM Centre Julio González