L’IVAM presenta l’exposició ‘Cas d’estudi. Cos, Espai i Temps en Bruce Nauman’

La mostra estarà en exhibició fins al pròxim 28 de juny en la galeria 8 de l'IVAM

ConvocatòriaNota de premsa

Pdf Convocatòria Cas d’estudi. Cos, espai i temps en Bruce Nauman

Valencia. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, presentarà l’exposició ‘Cas d’estudi. Cos, Espai i Temps en Bruce Nauman’ juntament amb la comissària i conservadora de l’IVAM, Mª Jesús Folch, el dilluns 23 de febrer, a les 11:00, en una visita guiada a la mostra.

‘Cas d’estudi. Cos, Espai i Temps en Bruce Nauman’ pretén aprofundir en l’anàlisi de l’obra d’un artista present en la col·lecció del museu. La mostra reuneix una selecció de 14 obres de l’artista nord-americà -10 de la col·lecció de l’IVAM i 4 cortesia   d’Electronic Arts Intermix- que es presenten juntament amb obres de Man Ray, Marcel Duchamp, Georges Hugnet, Samuel Beckett, Richard Serra, Steve Reich, Merce Cunningham i John Cage, per a contextualitzar i analitzar el treball de Nauman (Fort Wayne, Indiana, 1942).

Amb motiu de la inauguració, que tindrà lloc el dilluns 23 de febrer, a les 20:00, un grup d’alumnes de l’Especialitat de Coreografia i Interpretació de Dansa Contemporània del Conservatori Superior de Dansa de València, integrat per Belén Pérez, Paula Pachón, Noelia Pastelero, Paula Romero, Marta García, Mª Carmen Guirado, Daniela Quinchi i Manuel Caldito, i tutelat pels professors Tatiana Clavel i Santi de la Fuente, presentaran un espectacle concebut per a l’exposició.

■ Dilluns, 23 de febrer

■ 11.00 hores

■ Galeria 8 de l’IVAM. C/ Guillem de Castro, 118. València