L’IVAM presenta l’exposició ‘Cas d’Estudi: Equip Crònica, mirant-se en l’espill de l’avantguarda’

Convocatòria

Convocatoria Equipo Cronica

València. El director de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, i la comissària Teresa Millet presentaran als mitjans l’exposició Cas d’Estudi: Equip Crònica, mirant-se en l’espill de l’avantguarda dimecres que ve 19 de juny a les 11,00 hores, amb un recorregut per la mostra.

L’exposició que podrà veure’s fins al 8 de setembre de 2019, reuneix una selecció de treballs realitzats per Rafael Solbes (València, 1940-1981) i Manolo Valdés (València, 1942) entre 1969 i 1982 on s’evidencia la influència que al llarg de tota la seua carrera va exercir l’obra de Fernand Léger.

L’apropiació crítica de referències a la història i a l’art va ser un dels principals trets de l’activitat creadora d’Equipo Crónica, deliberadament vinculada a la realitat sociopolítica espanyola del moment. En quasi totes les sèries que van realitzar trobem alguna referència a l’artista francés Fernand Léger i a altres autors pertanyents tant a les avantguardes clàssiques del segle XX com al segle d’or espanyol.

  • Dimecres, 19 de juny de 2019
  • 11.00 hores
  • Galeria 3 de l’IVAM. Guillem de Castro, 118. València