Visita ‘Juana Francés’

MediacióIVAM Alcoi

La visita comentada per l’exposició de Juana Francés en l’IVAM Alcoi, tractarà d’acompanyar el recorregut cronològic per la vida i la producció artística de l’artista alacantina. L’exposició, planteja aprofundir en els diferents fragments de la trajectòria artística de Juana Francés a través no sols de les seues pròpies paraules i escrits, sinó de l’estudi i seguiment del seu procés creatiu. Proporciona, per tant, una visió més íntima i personal de l’artista, mentre recupera la memòria de les seues exposicions, emmarcant la seua obra en la taula del temps de la nostra pròpia història.

El recorregut per la mostra, de la mà de l’equip de mediació de l’IVAM, aprofundirà en les diferents etapes de la biografia de l’artista Juana Francés acostant al públic visitant als preceptes teòrics de creació de la seua obra, així com en esdevindre personal de la creadora.

Per a accedir a les visites de l’exposició, es prega puntualitat en els horaris i inscripció en el taulell informació de l’IVAM Alcoi des de 10 minuts abans de l’inici de la visita, l’entrada és gratuïta i no requereix de reserva prèvia.

Relacionats

Juana Francés

16 jun. 2023 – 25 feb. 2024
ExposicióIVAM Alcoi