Visita “Trascity. Alberto Feijóo”

MediacióIVAM Centre Julio González

El projecte d’Alberto Feijóo, Trascity, posarà de manifest el treball d’aquest artista visual, a més de col·leccionista i aprenent, interessat en el camp de la fotografia i en les relacions amb altres disciplines com el collage, la instal·lació o el disseny.

Concep el col·leccionisme com un procés obert d’imatges i objectes, amb què entaula una relació personal. La pulsió col·leccionista de l’artista té la capacitat de resignificar els objectes. Del contacte amb aquests objectes i les històries que atresoren en sorgeixen els treballs, amb els quals intenta fer paral·lelismes entre una història que està documentada, que està institucionalitzada, i la seua pròpia història i vivències. El que va trobant a la feina d’estudi, del que va acumulant, naix un arxiu o una col·lecció per a ell, per això els seus treballs habitualment estan oberts i sense definir.

La visita serà un recorregut per la instal·lació fotogràfica pensada per a la Galeria 3 del museu on es reflexionarà sobre els rols i espais que ocupem i sobre els objectes que acumulem i col·leccionem, entre ells les imatges.

Dates:

Dissabte 30 de desembre, 18h (castellà)

Relacionats

Trascity. Alberto Feijóo

01 jun. 2023 – 07 gen. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González