Open Pump

Spaces are dancefloors

MediacióDansa i performanceIVAM Centre Julio González

En el marc de la celebració del Dia la dansa, i com a continuació del projecte per a joves Pump The Beat, obrim els espais de l’IVAM per activar-los des del joc, el cos i les danses urbanes ocupant el museu com a possible pista de ball, com a dancefloor de trobades i aprenentatges.

Club Mutante planteja la proposta Spaces are dancefloors per oferir l’IVAM com un espai lúdic, pensant el museu com les escenes d’un videojoc impossible que s’activa ballant: d’un cypher de hip-hop a l’esplanada, a ambient tecnorave al lab3, krump al hall o a imaginar en col·lectiu partitures corporals inspirades en els logotips de l’exposició de La Nave. El pas de pantalla del joc és el pas entre espais de l’IVAM, on els assistents podran avançar a base d’exercicis i freestyle guiats de col·laboradors com Elton, Seba, Yondri i Julia Zac. El final del joc obre el vestíbul de l’IVAM com a pista de ball, de trobada i celebració amb una sessió a càrrec del DJ Paul Jean Robert*, oberta a tot tipus de cossos i balls: freestyle per a totes.

Dades pràctiques

  • No es requereix coneixements previs de danses urbanes per assistir-hi.
  • Inscripció prèvia per assistir al joc Spaces are dancefloors 11:30-13:00 h.
  • Entrada lliure sense reserva per a la sessió Open Pump a càrrec del DJ Paul Jean Robert al vestíbul, a les 13:00 h.

*SARL, Paul Jean Robert, és l’alter ego musical de Paul Loubet. Artista plàstic de professió, en la seua pràctica barreja codis culturals populars amb estètica digital bruta, fites populars dels 80 amb sons bruts i crus. Ha realitzat col·laboracions musicals per a peces de dansa i produccions sonores.

Relacionats

Pump The Beat

26 oct. 2022 – 19 feb. 2023
MediacióDansa i performanceJovesIVAM Centre Julio González

Dansem Juntes! Una celebració en temps real

02 abr. 2023 – 28 abr. 2023
EscèniquesIVAM Centre Julio González