La Pasqua: juga a l’IVAM!

Set de jocs, activacions i llibres pascors

FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

Volem omplir l’IVAM de jocs, de racons de lectura i d’activacions per oferir-lo com a lloc compartit entre amigues i amics, família, veïnat i gent curiosa que passee pel museu. Cada dia d’11 a 13 h activarem una sèrie de jocs per celebrar, divertint-nos, l’arribada de la primavera. De manera simultània, autònoma i respectuosa, els jocs estaran a l’abast de les famílies i visitants que s’acosteen a l’IVAM per a ús i diversió.

Autoslocos
Aquests cotxes dissenyats en exclusiva per Javier Molinero són vehicles de formes impossibles amb què podràs rodar pel dur asfalt del museu*.

Apardalats
Amb aquests jocs de puzle imantat, disseny de Javier Molinero, podràs identificar i muntar figures d’aus autòctones que sobrevolen la ciutat i, alhora, combinar les peces per inventar tantes formes com vullgues… deixa volar la teva imaginació!*

A propòsit de Julio González
A partir del puzle en 3D dissenyat per Dídac Ballester per a l’IVAM –reescalat per l’estudi Milimbo–, buscarem crear formes impossibles deconstruint l’obra de l’escultor català per jugar-hi. Podem estampar Julio González en forma de núvol? de cérvol? de vaixell? de flor?

Moguda pasqüera!
La nostra biblioteca escolar itinerant es converteix en una xicoteta caixa de llibres pascors, contes i publicacions d’art perquè els més xicotets puguen gaudir de la seua lectura i consulta. Busca el teu racó favorit del museu, emporta’t uns coixins i escull un dels títols que t’oferim a la caixa: on llegir millor que a l’IVAM?

Salta, comba i samborea
Cordes i guixos d’ús lliure per homenatjar els grans clàssics dels jocs pascors: saltar a la corda i trotar per terra. Porta’t la mona a l’IVAM i fem el matí rodó!

Dades pràctiques

  • Dies i horaris:
   • D’11 a 13 h: 7, 8, 9, 15 i 16 d’abril
   • De 17 a 19 h: 6, 11, 12, 13, 14 d’abril
  • Lloc: IVAM
   • Sense inscripció prèvia. Es gestionaran de manera respectuosa i ordenada les arribades i sortides dels jocs. El temps màxim d’ús de cada joc vindrà determinat per l’educador present depenent de l’afluència de públic o s’hi indicaran les possibles esperes.
   • *Autoslocos i Apardalats: S’hauran de fer servir sempre sota supervisió d’una persona adulta, no es recomana l’ús per a menors de 3 anys per l’existència de peces petites potencialment perilloses.

Relacionats

La Pasqua a l’IVAM

05 abr. 2023 – 16 abr. 2023
FamíliesIVAM AlcoiIVAM Centre Julio González