Els Grans de l’IVAM. II edició

Grup de mediació sènior a través de la programació de l'IVAM

MediacióL’IVAM EN VIUSèniorIVAM Centre Julio González

Els grans de l’IVAM pretén conformar un grup estable de visitants sènior (majors de 55 anys) interessats a ampliar coneixements sobre història de l’art contemporani, creació artística i museus. El seu objectiu és continuar creixent i compartir experiències i sabers propis.

La principal intenció del projecte és fer del museu un lloc on compartir i adquirir noves experiències. En un exercici d’escolta i contemplació, de transmissió i qüestionament constant, la programació expositiva de l’IVAM i el propi espai del museu es convertiran en el detonant de vivències i formacions mútues. Durant tot el recorregut serà fonamental, així mateix, l’acompanyament de l’equip de mediació del museu. Al llarg del projecte es realitzen visites transcorregudes a les exposicions actives de l’IVAM Centre Julio González, de l’IVAM Alcoi i dels projectes articulats en el territori valencià. La programació expositiva i de programes públics és excusa i punt d’arrancada en l’articulació d’aquest espai de sabers compartits.

Aquesta segona edició del programa és continuadora —i fruit també— de l’impuls i entusiasme de les i els integrants de la primera promoció d’Els grans de l’IVAM, els qui seguiran lligats al programa de manera latent.

Dates:

Dimarts 12 i 19 de desembre

Relacionats

Els grans de l’IVAM

02 mai. 2023 – 27 jun. 2023
MediacióIVAM AlcoiIVAM Centre Julio GonzálezTerritori