Dansa, família!

Experiències de moviment en família

FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

En Dansa, família! convertirem l’IVAM en un laboratori on poder experimentar a partir de la improvisació. Mitjançant la dansa contemporània posarem el cos amb relació a la música, la il·luminació, les projeccions audiovisuals i una sèrie d’objectes que manipularem segons el moviment ens vaja guiant.

A les activitats participarem tots els membres de la família de manera cooperativa, reclamant sempre la importància del procés, fomentant la capacitat d’escolta i la dimensió creativa i expressiva del moment.

Transformarem l’espai del museu en un lloc on les famílies ens expressem de manera lliure, activem la imaginació i viurem l’art contemporani de manera sorprenent, fins i tot per a nosaltres mateixes!

Vicent Gisbert és un ballarí i coreògraf de dansa contemporània que desenvolupa projectes artístics en què utilitza el cos, el moviment, la manipulació d’objectes i el llenguatge audiovisual com a eines principals per a la creació. Combina i complementa el treball artístic amb la tasca pedagògica i formativa en iniciatives dirigides a diferents grups socials. www.vicentgisbert.com

Data:

Dissabte 16 desembre de 2023.

Relacionats

Famílies en dansa

17 set. 2022 – 17 des. 2022
FamíliesDansa i performanceIVAM Centre Julio González