Així vibra un museu. ‘Fer paisatge’ en família, amb Laura Ramírez Ashbaug

Acció sonora i corporal per a totes, en el marc de l'exposició 'Escena I. Fer Paisatge. Col·lecció de l'IVAM' #IVAM35

FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

El taller familiar dels dissabtes Un museu vibrant arranca amb l’acció específica Així vibra un museu, una posada en escena dinàmica i un desafiament sonor que envairan l’IVAM durant esta sessió oberta a tots els públics.

Amb motiu del 35é aniversari de l’IVAM, Laura Ramírez Ashbaugh ens acompanyarà per l’exposició de la seua col·lecció Escena I. Fer paisatge, desafiant els ressons, sons i vibracions de les obres de la mostra i del propi museu, des dels nostres cossos. El so de les peces es materialitzarà màgicament, en convertir-nos en un grup de cossos que sona i que fa sonar l’IVAM, celebrant i jugant en família, en un aniversari tan especial.

Vine a vibrar i fer vibrar!

 

Laura Ramírez Ashbaugh (Madrid, 1988) és coreògrafa, ballarina, professora i DJ establida entre Madrid i Amsterdam amb arrels a l’Equador, Amèrica del Nord i Espanya. Llicenciada en teatre físic en la Real Escola d’Art dramàtic i actualment cursant el màster DAS Choreography a Amsterdam, els seus estudis de dansa i coreografia s’han desenvolupat en escoles com Martha Graham School a Nova York, SNDO a Amsterdam o PAF a França. Actualment es troba enmig del procés del seu següent projecte anomenat ‘Oasis of Serenity’ i forma part del departament de mediació i educació del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia.

Relacionats

UN MUSEU VIBRANT. Una proposta de Laura Ramírez

18 feb. 2024 – 14 des. 2024
FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

Escena I. Fer paisatge

15 feb. 2024 – 19 mai. 2024
Col·leccióExposicióIVAM Centre Julio González