UN MUSEU VIBRANT. Una proposta de Laura Ramírez

Una visita de soroll, ressò i moviment a l'exposició Escena I. Fer Paisatge. IVAM en família

FamíliesInfantilIVAM Centre Julio González

Com seria percebre les obres d’art des del cos i el so? En esta experiència familiar plantegem un apropament a l’exposició de la col·lecció de l’IVAM, Escena I. Fer paisatge, sota esta premissa.

Des de la pràctica amb el cos indagarem sobre la sensibilitat de la vibració del so en els nostres organismes. Explorarem les obres, durant este recorregut dinàmic en família, per a descobrir el món sonor que habita en elles, moltes vegades amagat, però present. El so de les peces es materialitzarà màgicament, en convertir-nos en un grup de cossos que sona i que fa sonar el museu.

 

Laura Ramírez Ashbaugh (Madrid, 1988) és coreògrafa, ballarina, professora i DJ establida entre Madrid i Amsterdam amb arrels a l’Equador, Amèrica del Nord i Espanya. Llicenciada en teatre físic en la Real Escola d’Art dramàtic i actualment cursant el màster DAS Choreography a Amsterdam, els seus estudis de dansa i coreografia s’han desenvolupat en escoles com Martha Graham School a Nova York, SNDO a Amsterdam o PAF a França. Actualment es troba enmig del procés del seu següent projecte anomenat ‘Oasis of Serenity’ i forma part del departament de mediació i educació del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia.

 

Dates 2024

Dissabte 8 de juny

Dissabte 13 de juliol

Dissabte 7 de setembre

Dissabte 5 d’octubre

Dissabte 2 i 30 de novembre

Dissabte 14 de desembre

Relacionats

Escena I. Fer paisatge

15 feb. 2024 – 19 mai. 2024
Col·leccióExposicióIVAM Centre Julio González

Així vibra un museu. ‘Fer paisatge’ en família, amb Laura Ramírez Ashbaug

18 feb. 2024
EscèniquesIVAM Centre Julio González