Visita les intervencions artístiques de l’Alt Millars amb Fent Estudi i Carlos Izquierdo. Villamalur-Fuentes de Ayódar (Castelló)

Confluències. Intervencions artístiques als pobles de la Ruta 99

VisitesIVAM Centre Julio González

Visita les intervencions artístiques de l’Alt Millars amb Fent Estudi i Carlos Izquierdo. Villamalur-Fuentes de Ayódar (Castelló)

  • Eixida amb autobús: 10.00 h. Entrada principal IVAM. (Guillem de Castro, 118. València).
  • Arribada aproximada: 18.00 h. Entrada principal IVAM.

Us proposem connectar amb el paisatge del Parc Natural de la Serra d’Espadà a partir de les intervencions artístiques desenvolupades per Fent Estudi a Villamalur i Carlos Izquierdo a Fuentes de Ayódar.

Serás Villamalur ens convida a engrunsar-nos en una de les eres del poble. El nostre impuls activarà el balanceig amb el qual gaudir de les meravelloses vistes de la serra i la localitat. Al mateix temps, Fent Estudi ens explicarà la seua visió del gronxador com a dispositiu de memòria, connectat amb la infància i el pas del temps.

Cauce Aural és una peça sonora que proposa passejar per Fuentes de Ayódar mentre s’escolta, connectant-la i mesclant-la amb els sons del moment. Durant la visita, Carlos Izquierdo ens parlarà de les inspiracions i intencions de la seua proposta.

La invitació de l’IVAM a conéixer les intervencions artístiques en aquests dos xicotets municipis d’Alt Millars, s’emmarca en el programa de Confluències, projecte que es desenvolupa dins de la línia d’acció de L’IVAM al territori.

NOTA: Es realitzarà una pausa d’aproximadament una hora per a menjar. Pots portar el teu propi menjar o degustar l’oferta gastronòmica de la zona.

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques a Alt Millars

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori