Subalternitats

Converses crítiques. Irene Ballester i Mercè Galán

ConversesIVAM Centre Julio González

Converses crítiques, emmarcades en la proposta Subalternitats, destinades a analitzar el concepte del subaltern a diversos nivells: la cultura en relació amb la política; l’art pel que fa a la cultura; el local enfront del global; la perifèria enfront de les grans capitals; el sud d’Europa enfront del centre i el nord del continent…

Aquest cicle, acceptant el concepte de subalternitat com a factible, intenta oferir tant possibilitats d’anàlisis, com d’interpretació propositiva, imaginativa o de construcció de relat, tenint com a finalitat ressituar el nostre ací i ara en relació amb el que està passant en altres contextos i altres fòrums.

Conversa entre Mercè Galán i Irene Ballester

Irene Ballester Buigues, és Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València i Màster Universitari en Investigació Aplicada en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania per la Universitat Jaume I de Castelló.

Mercè Galán, és artista Intermèdia. Doctora en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i Especialista en Arts Visuals i Intermèdia, amb la tesi: Captives del Silenci.