Sessió musical de Diego Navarro i Marco Henri

IVAM Estiu, Programa d’Art i Context

Art i ContextMúsicaIVAM Centre Julio González

La sessió conjunta de Diego Navarro i Marco Henri prendrà la forma d’una trobada transgeneracional B2B de recorregut hipnòtic al voltant d’influències mútues i croades; teixirà un paisatge sonor que circularà entre la desconstrucció del club, la reconnexió amb les sensibilitats sonores del videojoc, les produccions de pop contemporani més magnètiques i les cruïlles de camí entre l’ambient i el corporal.

Diego Navarro (València, 1991) és un artista multidisciplinar nascut i resident a València. La seua producció se centra, principalment, al camp sonor a través de la creació musical i el disseny de so per a mitjans audiovisuals, i es percep la influència de les estètiques del videojoc i la fantasia. Anteriorment, ha col·laborat amb creadors com Darío Alva, Theo Trian i Baris Cavusoglu, tant en mitjans digitals com en producció escènica i televisiva. A l’àmbit més comercial ha participat en projectes comissionats per clients com Adult Swim, Balmain, Adidas o LaLiga. La seua producció sonora ha estat present a nivell nacional a festivals com Mira i Sónar.

Marc Henri(Metz, 1998) és un productor musical i dissenyador de so establert a València que desenvolupa diversos projectes personals i comercials inspirats pel soroll i la visceralitat emocional. En la seua curta trajectòria ha col·laborat amb artistes com Razorade, Arca o Darío Alva i ha estat present a festivals com Bicefal o Mira. Així mateix, ha treballat per a marques com Balmain, Grailed o Jean Paul Gaultier.

Relacionats

IVAM Estiu. IVAM En viu

30 jun. 2023; 06, 13 i 20 jul. 2023
Art i ContextArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González

[DOSMILVINT-I-U] [DOSMILVINT-I-TRES] = 1 encuentro

08 jun. 2023 – 05 nov. 2023
ExposicióIVAM Centre Julio González