SEMPERE. Cia. OtraDanza

Espectacle de dansa contemporània el marc de l'exposició 'Sempere a París' i el DIM2024. #IVAM35

DIMEscèniquesIVAM Centre Julio González

En el marc de l’exposició ‘Sempere a París’ i la programació especial del DIM2024 (Dia Internacional dels Museus) presentem una adaptació de l’espectacle SEMPERE de la Cia. OtraDanza.

 

SEMPERE, Cia. OtraDanza

Moviment, llum, vibració i dinamisme són punts clau en l’obra d’Eusebi Sempere, figura referent en la configuració de la modernitat artística del país en la segona mitat del segle XX. Com una proposta del Museu d’Art Contemporani d’Alacant per a commemorar el centenari del seu naixement, Asun Noales va explorar d’una manera meticulosa i delicada la tridimensionalitat dels cossos en l’espai, l’ús de la llum i la cerca d’un treball cinètic i òpticament seductor per a la plàstica escènica. El volum, la plasticitat, la repetició, el ritme, la musicalitat i la poesia tenen cabuda en este viatge abstracte i dansat que travessa l’obra de Sempere com una partitura de moviment, usant-la com a punt de partida per a la composició de les escenes.

La Companyia OtraDanza, fundada per Asun Noales en 2007, desenvolupa un segell molt personal a través de les seues produccions escèniques i projectes artístic-pedagògics. Des del 2012 OtraDanza coordina el Festival Abril en Dansa. Des d’estos focus de treball, la companyia ha construït un teixit social actiu i una xarxa en constant sinergia amb les necessitats del seu entorn. El seu repertori està compost per una diversitat de projectes i formats que abasten un ampli espectre des de l’univers poètic i personal de Asun Noales, abordant temàtiques innovadores i compromeses socialment.

Relacionats

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DIM2024

13 mai. 2024 – 19 mai. 2024
MediacióDIMIVAM AlcoiIVAM Centre Julio González

Sempere a París

14 mar. 2024 – 09 jun. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González