Rapinya

Presentació de la publicació a càrrec de 90GRAMOS ESTUDIO #IVAM35

ArticulacionsIVAM Centre Julio González

Com a grup de treball format sota el marc d’Articulacions – Programa públic 23/24, 90GRAMOS ESTUDIO  presenta Rapinya la publicació en la qual aborden el procés de construcció d’esta ferramenta. També activaran una conferència performativa amb la col·laboració i participació dels agents presents.

90GRAMOS és un estudi sense espai físic concret que treballa des del transdisciplinar. Els interessa la matèria que els proposen els espais que indaguen, on busquen un sentit poètic en la quotidianitat. Troben en els límits dels espais i el desplaçament alguns dels disparadors que els porten a diferents contextos i, per tant, a altres metodologies amb les quals generar hibridacions, accions en espais, intervindre, interferir i remoure contextos.

La proposta de projecte en el marc d’Articulacions té forma de publicació i han treballat en ella durant el procés del curs. Rapinya naix de la cerca d’una metodologia de cre-acció. Es tracta d’una ferramenta per a acompanyar, desembossar, disparar i fisurar processos. Es proposa, des de l’esquinçament de textos d’instruccions, traslladar gestos d’altres contextos. Estan disposats d’esta manera a participar del gest artístic, alimentant situacions des d’altres modes de sentit que no es regixen per la utilitat, creant espais per a noves possibilitats en les formes artístiques.

90GRAMOS ESTUDIO és un col·lectiu format per Dolores Valero (Torrevieja, 1998), Antoni Solera (Rocafort, 1999) i Victoria Morena Fernandez Silva (Quilmes, 1998).

Per a aconseguir una publicació Rapinya inscriu-te ací.

Relacionats

Articulacions – Programa d’estudis IVAM · UV · UPV 23/24

15 nov. 2023

Juntures i conjuntures per a sis projectes articulats

06 jun. 2024 – 15 jun. 2024
ArticulacionsIVAM Centre Julio González