Presentació “La Nave 1984-1991”

ConversesIVAM Centre Julio González

Presentació a càrrec de Daniel Nebot i Nacho Lavernia, comissaris de l’exposició. Estaran acompanyats dels/de les dissenyadors/es Marisa Gallén, Sandra Figuerola, Luis Lavernia, Luis González, Carlos Bento i Eduardo Albors.

La idea d’unir-se i muntar un estudi gran es va discutir per primera vegada en un cotxe, tornant de Milà. Però no va ser una cosa improvisada, ja ens coneixíem, havíem compartit algun projecte i flotava a l’ambient la possibilitat de fer un pas més. Parlarem de tot això, de com es va crear La Nave, de com es va anar fent més gran el grup i de com, per fi, vam trobar el local que li va donar nom.

Sense proposar-nos-ho aviat ens vam adonar que hi havia un “esperit La Nave”, una manera peculiar de fer les coses, una mena de criteri comú que ens feia veure quines coses eren Nave i quines no. No és fàcil trobar aquesta essència que impregna tots els treballs independentment de qui sigui l’autor, però hi va sorgir. I aviat van venir els mitjans de comunicació i els col·legues a mostrar interés per conéixer-nos, per veure l’espai de treball, els projectes i la nostra forma peculiar d’organitzar-nos.

Nacho Lavernia

Videos

Relacionats

La Nave 1984-1991

09 mar. 2023 – 20 ago. 2023
ExposicióIVAM Centre Julio González