Presentació, inauguració i performance ‘Carolina Caycedo. Terra dels amics’

A càrrec de les comissàries Catalina Lozano, Irene Aristizábal i l'artista Carolina Caycedo #IVAM35

ConversesIVAM Centre Julio González

Com a avantsala a la inauguració de la mostra Carolina Caycedo. Terra dels amics, les comissàries Catalina Lozano, Irene Aristizábal i l’artista Carolina Caycedo, impartiran una conferència on es presentarà i desgranarà el marc conceptual de l’exposició. A continuació, podrem gaudir de la performance Més enllà del control (2013-present) que realitzarà l’artista al costat de diversos col·laboradors.

Immediatament després, es podrà visitar l’exposició, que versa entorn del procés i la participació com a elements centrals de la pràctica de l’artista. A través del seu treball, Caycedo convida als espectadors a valorar críticament el ritme insostenible de creixement sota el capitalisme i les maneres com podem abraçar la resistència i la solidaritat. L’exposició, realitzada en col·laboració amb el museu Artium de Vitòria-Gasteiz, presenta la trajectòria de l’artista desenvolupada en els últims 20 anys.

Carolina Caycedo va nàixer a Londres de pares colombians. Viu a Los Angeles. Les seues exposicions individuals recents inclouen: Land of Friends (Terra d’amics), Baltic, Newcastle (2022); Ballroom Marfa, Texas (amb David de Rozas) (2021); MCA Chicago (2020); ICA Boston (2020); Muzeum Sztuki en Łódź (2019). Ha participat en nombroses exposicions col·lectives incloent 15 Biennal de Cuenca, Ecuador (2021), We Are History (Som Història), Somerset House, Londres (2021); LA TRIENAL 20/21, El Museo de Barrio, Nova York (2021); la Biennal d’Arquitectura de Chicago (2019).

 

Carolina Caycedo. Terra dels amics

19h: Presentació

20h: Inauguració i còctel

20:15h: Primer passe performance

20:40h: Segon passe performance

 

Relacionats

Carolina Caycedo. Terra dels amics

13 jun. 2024 – 13 oct. 2024
ExposicióIVAM Centre Julio González

‘Més enllà del control’, una performance de Carolina Caycedo

13 jun. 2024
ConversesIVAM Centre Julio González