Diàleg al voltant de “El Llibret de la Falla: una oportunitat cultural” amb Josep Lluis Marín, Miquel Platero, Iban Ramon, Julia Pineda, Elena Muñoz, Armand Llácer i Ricardo Ruiz

Un projecte de Ricardo Ruíz

ConversesIVAM Centre Julio González

L’IVAM presenta El llibret de falla: una oportunitat cultural, un projecte cultural dirigit per Ricardo Ruíz. A cavall entre una biblioteca temporal i un arxiu en permanent construcció, contribueix a posar en valor un ric i vast patrimoni col·lectiu, que jau amagat enfront d’altres manifestacions falleres, el llibret de falla. Aquesta biblioteca que recull exemplars de diferents cases i casals repartits per la ciutat, subratlla aquestes produccions com a gènere literari genuïnament local, com a espai d’expressió lliure que ha donat i dona cabuda a poetes, escriptors, il·lustradors, fotògrafs, dissenyadors… però sobretot que naix i se sosté en la pulsió del col·lectiu.

La conversa que obri la instal·lació correrà de la mà del mateix Ricardo Ruiz, juntament amb Josep Lluis Marín, director de l’exposició “El llibret de falla (1850-2015). Explicació i relació de la festa”, Miquel Platero, desenvolupador del Centre de Documentació d’Art Efímer, Iban Ramon, dissenyador de llibrets, Julia Pineda, integrant de l’Assemblea de Falles Populars i Combatives, Elena Muñoz, expresidenta de la Falla Mossén Sorell – Corona i Armand Llácer, director de comunicació de LaImprenta CG.

Dimarts, 19:00 h. Auditori Carmen Alborch.

Relacionats

El llibret de falla: una oportunitat cultural

15 mar. 2022 – 24 abr. 2022
IVAM ProdueixIVAM Centre Julio González