No hi ha acte creatiu. Norberto Llopis

Motors de creació

EscèniquesIVAM Centre Julio González

Les activitats de Motors de Creació* a l’IVAM s’articulen com la materialització i obertura pública del diàleg dut a terme entre el comissari – Santiago Ribelles – i les artistes – Julia Irango i Jorge Nieto, Norberto Llopis i Azkona & Toloza – sobre els seus processosde creació, i inclou diferents formats de visibilització.

*El projecte Motors de Creació sorgeix al 2019 a Catalunya de la mà de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya-APdC.

L’Associació de Professionals de Dansa de la Comunitat Valenciana comença enguany aquest projecte que establirà alhora un modus operandi propi i s’enllaçarà al projecte ja en marxa a Catalunya.

Dijous, 24 de novembre, a les 17:30 h

No hi ha acte creatiu

En aquesta conferència-performance, Norberto Llopis, al fil del material d’arxiu del seu treball anterior, a través d’accions, l’ús d’objectes i discursos, intentarà caracteritzar la seua pràctica artística des de la noció d’Operació.

Norberto Llopis

Coreògraf i performer, treballa en el límit entre la dansa i el pensament. És Graduat en Dansa i coreografia en l’Institut del Teatre; Màster en Arts performatives per DasArts, Amsterdam; Grau en Filosofia per l’UNED; Màster en Estudis avançats en filosofia per la Universidad Complutense i actualment desenvolupa la seua tesi doctoral sobre “l’estètica en el pensament de Derrida i Deleuze” en la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat el seu treball entre Barcelona, Brussel·les i els Paises Baixos. La seua pràctica artística va des del treball amb i sobre el cos fins a l’ús d’objectes i materials per a la construcció i reflexió sobre l’espai. En el seu apropament a la filosofia, intenta desenvolupar una pràctica de pensament no teoritzant al voltant de l’espai i els signes sota els quals aquest s’institueix. Ha desenvolupat el seu treball en forma de peces escèniques, performances, instal·lacions, conferències i textos, a Espanya, Brussel·les i Holanda. Ha participat en processos creatius amb artistes com ara Carolien Hermans, Paz Rojo, Diego Gil, Jefta Van Dinther, Res Gambier, Rafael Tormo i Vicente Arlandis entre altres.

Relacionats

Motors de Creació

23, 24, 25 i 26 nov. 2022
EscèniquesIVAM Centre Julio González