Mercat ambulant de l’art

Porta les teues coses, no les teues €€€

Art i ContextIVAM Centre Julio González

Divendres, de 10.00 a 14.00 h. LAB2

Entre els mesos de maig i juny, l’alumnat de l’assignatura Estètica i política: noves formes d’intervenció ciutadana, de 3r del Grau de Belles arts (UPV), ha estat treballant i analitzant el Programa d’Art i Context des de l’estètica relacional. Al llarg de les sessions s’han acostat al disseny del programa i a la producció de cada unx dels artistes que el conformen des de diferents textos, propostes i dinàmiques, posant el focus en l’activitat del Berenar que estxs mateixos han plantejat com a espai d’obertura del seu procés. Com a proposta final se’ls planteja l’encàrrec d’organitzar una activitat que responga a la vinculació entre art, context i estètica relacional. En paraules d’ellxs:

Mercat ambulant de l’art. Porta les teues coses, no les teues €€€ és una activitat organitzada per l’alumnat de Belles arts de l’assignatura Estètica i Política: noves formes d’intervenció ciutadana, que pretén qüestionar el mercat de l’art. A través d’una acció relacional, les alumnes conviden al públic a participar en una barata d’objectes, afectes i experiències tant amb elles com amb la resta dels/les espectadorxs. És per tant necessari portar objecte(s) d’intercanvi, poden ser materials o no.

Una proposta de: Sara Alastuey · Paula Balsas · Jason Cornett Galdón · Noemi Costoyas · Alex Escribá · Alicia Ezpeleta · Diego Fabra · Laia Fernández-Pacheco · Nicolás Gay · Alice Giglio · Roser Lanuza Vicent · Claudia M. Camara · Laura Martínez Gómez · Carmen Mateo · Pascual José Medina · Amparo Molins Pascual · Ana Mortera · Maria Moscardó · Lorena Navarro Sanchis · Rut Ramos · Irene Remón · Ana Ribelles · Laura Sabater · Helena Sánchez Douis · Verónica Sánchez-Ferragut · Meritxell Simó · Lorena Tierraseca · Paula Vilar · Carmen Vives · Carlos Zárate

Dirigit per Elena Sanmartín (encarregada de la línia d’educació i mediació del Programa Art i Context), Elena Rocamora Sotos (doctoranda en Art i Estètica en la UPV i la UG) i Miguel Corella Lacasa (professor titular d’Estètica, Cultura Visual i Teoria de l’Art en la UPV).