Manuals per a sostindre. Grup investigació Jardí, Articulacions

Taller guiat pel grup d'investigació Jardí #IVAM35

ArticulacionsIVAM Centre Julio González

Dins del programa Articulacions – Programa públic 23/24, les components del grup de treball Jardí (Sofía Delgado, Carmen Gimeno, Jeff  García, Malena Albarrasí i Carlos Zárate) reflexionen sobre les següents qüestions:

És el mateix deixar-se sostindre, sostindre’s i sostindre? Sostindre és el mateix que agarrar? Se sosté només amb el cos? Quines preguntes sostenen les pràctiques? Fins quan sostenim?

Et convidem a compartir tres sessions de taller on explorar ajuntes el concepte què és sostindre? Investigarem des del cos, la mirada i l’escriptura, atenent i experimentant amb allò que possibilita que les coses se sostinguen o que, potser, resulten “insostenibles”. La primera sessió serà guiada des d’una pràctica somàtica i afectiva amb la qual introduir-nos en sostindre des del cos.

Les diferents sessions activen ressonàncies complementàries, mentres que cadascuna d’elles està orientada a una problemàtica concreta: el deixar-se sostindre, sostindre la mirada i el conflicte sostingut; totes elles línies amb les quals es treballat en el grup Jardí des de l’inici del programa d’estudis Articulacions.

Partint d’eixe desig de sostindre, este taller està obert a atendre les necessitats de qualsevol cos. Si estàs interessada en això pots comunicar-ho a través del correu.

 

Jardí està conformat per Sofía Delgado Alcíbar (València, 2000), Carmen Gimeno Casas (València, 1996), Jeff García Hernández (Las Palmas de Gran Canaria, 1999), Malena Albarrasí (Buenos Aires, 1989) i Carlos Zárate Jiménez (Albacete, 2001).

*Per a assistir a l’activitat és necessària inscripció i compromís d’assistència a les tres sessions. És necessària roba còmoda i llibreta. Data límit 11 de juny.

Relacionats

Articulacions – Programa d’estudis IVAM · UV · UPV 23/24

15 nov. 2023

Juntures i conjuntures per a sis projectes articulats

06 jun. 2024 – 15 jun. 2024
ArticulacionsIVAM Centre Julio González