La Niña Jacarandá

IVAM Estiu

ArticulacionsMúsicaIVAM Centre Julio González

La Niña Jacarandá, coneguda també com Isamit Morales, és una artista visual, producer i Dj xilenovenezolana. La seua proposta sonora, d’ampli respir i no lineal, recorre els espectres que es desdibuixen entre l’ambient, el reguetó i el club desconstruït, considerant la seua intersecció amb la dimensió política.

També és la fundadora de l’escola feminista de Dj (no binària) Sin Sync School, que des de fa 3 anys fomenta un espai i comunitat d’artistes i djs des de la Sala VOL a Barcelona.

“Amb els meus edits, bootlegs i tracks, em situe en un espai que fluctua entre DJ i producció, sense sentir la urgència de definir-ho.”

Per a La Niña “punxar és com citar”, portar “veus” i noms d’artistes; una manera de teixir genealogies en capítols de DJ Set.

Les seues sessions s’han escoltat a clubs com Razzmatazz, Apolo, Dabadaba, Macao; també a SONAR +D; ràdios com Dublab, Noods Radio, Wide Radio i dins de realitats i col·lectius de Barcelona com ABUNDANCE, Torooo, Necro Records. Hem pogut escoltar-la a l’espai de Feeel TV, de Betevé i recentment a Primavera Sound, Boiler Room i Musicbox (Lisboa).

Relacionats

Articulacions 23/ 24 + DJ sets. IVAM Estiu

30 jun. 2023
ArticulacionsConversesMúsicaIVAM Centre Julio González

Preinscripció 2a edició Articulacions

15 mai. 2023 – 10 set. 2023
ConversesEducacióSeminarisTallersIVAM Centre Julio González