IVAM a la fresca – Juguem!

A l'estiu l'IVAM… no tanca!

AltresIVAM Centre Julio González

A l’estiu l’IVAM… no tanca!

Per a submergir-nos en un merescut descans estival sense renunciar al plaer de gaudir de l’art modern i contemporani, el museu ha preparat una nodrida carta de continguts amb els quals accedir, de manera permanent i gratuïta, a algunes de les principals exposicions i activitats que han tingut lloc a l’IVAM durant els últims mesos.

El repertori inclou continguts audiovisuals, propostes en família i publicacions, per la qual cosa visitar l’IVAM, còmodament des de qualsevol lloc, mai ha sigut tan fàcil.

A més, les portes del museu romanen obertes, durant els mesos de juliol i agost, de manera ininterrompuda i amb accés gratuït. Pots consultar l’horari d’obertura i programar la teua visita ací.

Ens visites a distància, o en persona… gràcies per continuar acompanyant-nos aquest estiu!

JUGUEM!

L’estiu és un temps de descans i, també, de joc. Per això, en l’IVAM posem a la disposició de les famílies que ens visiten durant els mesos de juliol i agost activitats per a fer en família i que conviden a bussejar pel museu, en persona o des de casa.

  • Juga a l’IVAM!

Els jocs autònoms Apardalats i Autolocos estan dissenyats i activats per Javier Molinero durant tot l’any al pati de l’IVAM, i aquest estiu es transformen en kits de joc lliure que poden amprar-se durant el temps d’obertura del museu, per a gaudir els diversos espais del museu jugant! Sol·licita’ls en el punt d’accés del museu. +Info ací

  • Ballem amb Julio!

Amb aquest material, podràs explorar i moure’t, a casa o en el mateix museu, a partir de les principals escultures de Julio González, part angular de la col·lecció de l’IVAM. Amb aquest material dissenyat, en primera instància, per a professorat de nivells educatius diversos, podràs ballar les obres amb una sèrie d’eines d’improvisació coreogràfica de Rudolf Von Laban. Pots sol·licitar el dossier i l’accés al vídeo explicatiu en el següent telèfon i email: ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h).

  • Accions infinites.

A partir de l’exposició Escultura infinita (21 maig- 24 octubre 2021) en l’IVAM Alcoi, s’ha dissenyat aquesta proposta consistent en un quadern d’accions educatives gràcies a les quals improvisar, crear i reflexionar amb l’escultura espanyola del segle XX, des de la nostra mirada com a espectadors del segle XXI. Sol·licita-ho en el telèfon o l’email: ivam@consultaentradas.com o 976004973 (de dilluns a dissabte de 9-20h).

Relacionats

IVAM a la fresca – (Con)textos

23 jul. 2021 – 31 ago. 2021
AltresIVAM Centre Julio González

IVAM a la fresca – En bucle

23 jul. 2021 – 31 ago. 2021
AltresConversesIVAM Centre Julio González