DJset. Joven de la Perla

Programa Articulacions

ArticulacionsMúsicaIVAM Centre Julio González

L’artista, poeta i DJ Perla Zúñiga (aka JOVENDELAPERLA) està interessada en manipular el llenguatge i els espais convencionals, així com utilitzar el so com a mitjà, per construir realitats efímeres on habitar el dubte i el desig.

Reconeguda a l’escena club nacional, Perla és cofundadora del col·lectiu CULPA on troba el seu refugi, impulsada per la necessitat de crear un espai que celebre i reivindique les existències trans i nb a la nit.

Els seus sets, característics per les barreges impredictibles però hipnòtiques, són estilísticament versàtils. Composicions intuïtives i sarcàstiques, plenes de textures i moments abrasius, que indueixen el públic a una mena de muntanya russa emocional i que l’han portat a ser resident de la ja aclamada festa queer MARICAS.

El caràcter sonor de la seua escriptura incita l’artista a treballar amb diferents productors com Enciam Zafir o Tomas Urquieta i a crear el seu live show El Hechizo del Viejecito, un recital concert que explora els espais d’èxtasi i ens porta a la reflexió a través de la unió entre poesia i música electrònica.

Aquest segell d’identitat l’ha fet participar en la programació d’institucions, clubs, ràdios i festivals reconeguts com: Primavera Sound (Barcelona), Boiler Room Festival, OHM (Berlín), Gasworks (Londres), Arena Spa (Porto), Rinse (París) o NTS (Londres), entre d’altres.

Relacionats

Articulacions – Programa d’estudis IVAM · UV · UPV

15 jun. 2022 – 04 set. 2022
ConversesEducacióSeminarisTallersIVAM Centre Julio González