Corresponem-nos. Fent Estudi

Activació de la peça 'Mirades d’Herbers' per Fent Estudi. Confluències

ConfluènciesConversesIVAM Centre Julio González

El projecte corresponem-nos de Fent Estudi consisteix en l’activació de les postals generades a Mirades d’Herbers, en el marc del programa Confluències i que es pot visitar a l’exposició homònima en la galeria 7 de l’IVAM.

L’activació de les postals Mirades d’Herbers, creades dins del marc de Confluències a la fase de Els Ports, planteja generar un procés de correspondència entre la població d’Herbers i les persones que visiten l’exposició de Confluències a l’IVAM. 

Durant la sessió treballarem sobre la memòria i els records per a, posteriorment, realitzar un taller d’escriptura creativa de postals, on compartirem impressions i inquietuds sobre les diferents vivències, generant un espai de gaudi i diàleg. Posarem el focus en els vincles i els lligams que establim amb els diferents territoris que formen part de la nostra vida. Recorrerem a imaginaris personificats que, a la vegada, ens remetran a qüestions molt més àmplies associades a l’organització del territori i a les maneres d’habitar.

Les postals resultants s’enviaran a Herbers, on formaran part d’una exposició simultània. Volem que allò que ocorre dins d’un museu d’art contemporani puga reverberar a Herbers, una població de menys de 50 habitants, ubicada a la comarca dels Ports a quasi 200 km de la ciutat de València.

Relacionats

Confluències. Entre l’arxiu i la intervenció

27 jun. 2024 – 03 nov. 2024
ConfluènciesExposicióIVAM Centre Julio González

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en Els Ports

01 oct. 2022 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori