Converses d’artistes

Salomé Cuesta i Mª José Martínez de Pisón

ConversesIVAM Centre Julio González

Continuem amb la sèrie de converses entre artistes destinades a relacionar treballs i projectes que guarden similitud entre si -o que plantegen diferències- amb el propòsit de posar sobre la taula conceptes clau que ajuden a entendre la pràctica artística contemporània. La intenció és poder dialogar, repensar, imaginar o contraposar idees. Perquè aquestes, i la seua concreció en formes artístiques diverses, tornen a ser element consubstancial del debat sobre la cultura i l’art contemporanis. I perquè siguen els artistes els qui les exposen.

Conversa entre les artistes Salomé Cuesta i Mª José Martínez de Pisón, professores de la Facultat de BBAA, Universitat Politècnica de València i membres del Laboratorio de Luz.

Des de 1990 el Laboratorio de Luz, situat en la Facultat de Belles arts de València, funciona com a espai de trobada, estudi i recerca de principis estètics i expressius vinculats amb la imatge-llum. En l’actualitat, els components del laboratori pertanyen a diferents departaments i la seua participació varia en funció de les propostes que s’estan desenvolupant: treballant entre el col·lectiu i l’individual, entre la recerca universitària i l’activitat artística, entre la producció de projectes i la difusió de textos, com a àmbit obert a aquelles persones que vulguen desenvolupar el seu treball sota aquesta estructura de caràcter interdisciplinari .

Relacionats

Converses d’artistes

02 oct. 2015
ConversesIVAM Centre Julio González