Converses d’Artistes

Isabel Oliver, Ángela García i Isabel Tejeda

ConversesIVAM Centre Julio González

Continuem amb les Converses d’artistes destinades a relacionar treballs i projectes que guarden similitud entre si –o que plantegen diferències- amb la intenció de posar sobre la taula conceptes clau que ajuden a entendre la pràctica artística contemporània. La intenció és poder dialogar, repensar, imaginar o contraposar idees. Perquè aquestes, i la seua concreció en formes artístiques diverses, tornen a ser element consubstancial del debat sobre la cultura i l’art contemporanis. I perquè siguen els artistes qui les exposen, en aquesta ocasió al costat d’una crítica d’art.

Ángela García, Catedràtica de l’àrea d’Expressió Gràfica Arquitectònica en la Universitat Politècnica de València.

Isabel Oliver, Doctora en Belles arts i Catedràtica de la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València.

Ambdues participen en l’exposició The EY  Exhibition:The world goes Pop que s’exhibeix actualment en la Tate Modern de Londres, com a representants del Pop Art espanyol de la dècada dels 70.

Isabel Tejeda, Doctora per l’UPV. Va ser directora del Centre Eusebio Sempere (Alacant) i responsable de l’Espai AV i de la Sala de Verónicas (Múrcia). És professora de la Facultat de BB.AA. de la UMU. Va ser co-Directora del Màster de Gestió del Patrimoni Històric i Cultural de la UCM fins a 2012. Comissària d’exposicions.

Relacionats

Converses d’artistes

18 des. 2015
ConversesIVAM Centre Julio González