Conversa entre la comissària Sandra Moros i Carlos Cuéllar amb motiu de l’exposició “Robert Frank. Caso de Estudio”

ConversesIVAM Centre Julio González

Conversa entre la comissària Sandra Moros i Carlos Cuéllar, Professor de la Universitat de València, amb motiu de l’exposició  “Robert Frank. Caso de Estudio”.

Caso de Estudio. Robert Frank és una revisió del treball d’un dels fotògrafs més influents del segle xx a partir d’una xicoteta selecció d’obres i materials significatius conservats en l’IVAM. La presència de Robert Frank (1924, Suïssa) en la col·lecció de l’IVAM comprén una àmplia cronologia (1947-1994) i mostra la gran heterogeneïtat que va desenvolupar durant tota la seua trajectòria artística entorn de la construcció de la imatge.

L’exposició mostrarà diferents aspectes de l’obra de Frank prenent com a punt de partida la seua fotografia documental dels anys cinquanta vinculada a un dels seus principals treballs, The Americans, i visibilitzant la seua relació amb la cultura beatnik en diferents moments del seu recorregut artístic. Una part de les obres seleccionades reflectirà clarament la seua experimentació a través de l’ús del vídeo i la imatge fotogràfica en un canvi que el va allunyar dels seus inicis i el va acostar cap a un llenguatge més caòtic i personal.

Relacionats

Robert Frank

15 jun. 2017 – 22 oct. 2017
Exposició