Conversa entre Azucena Vieites i Sandra Moros

ConversesIVAM Centre Julio González

Conversa entre l’artista Azucena Vieites i Sandra Moros, conservadora de l’IVAM i comissària, sobre el projecte específic per a l’IVAM titulat Refer Break Out of Your Shell (2020-2021).

Amb motiu de la presentació del projecte específic per a l’IVAM titulat ‘Rehacer (Break Out of Your Shell)’ d’Azucena Vieites, la mateixa artista i la comissària Sandra Moros, conservadora de l’IVAM, conversaran sobre els plantejaments i el desenvolupament de la proposta.

Aquest projecte, que té com a punt de partida la realització d’un taller sobre fanzine feminista amb estudiants de la ciutat de València, focalitza una part del seu desenvolupament en l’acció de “refer” perquè pren de base un treball anterior de l’artista Break Out of Your Shell (2009).

Azucena Vieites (Hernani, 1967). El seu treball realitza aproximacions a la cultura visual contemporània a través de recursos gràfics com el dibuix o la serigrafia. Cofundadora en 1994 de Erreakzioa-Reacció, una iniciativa per al desenvolupament de propostes entre la pràctica artística i el pensament feminista. Entre les seues últimes exposicions individuals es troben: Playing Across Papers, sala Alcalá 31 (Madrid, 2020-2021); Hey Baby!, Box 27, Casal Solleric (Palma, 2018); Woollen Body, galeria Carreras Múgica (Bilbao, 2015); Tableau Vivant, Museo Nacional Centre de Arte Reina Sofía (Madrid, 2013) o Fundido encadenado-Break You Nice, MUSAC (Lleó, 2012). Ha format part de la 11a edició de la Biennal de Berlín (2020. La seua obra es troba en les col·leccions del Museo Reina Sofía, CA2M, Artium, CGAC, Govern Basc, MUSAC, Juntes Generals de Guipúscoa i Fundación Botín.

Videos

Relacionats

Azucena Vieites

18 feb. 2021 – 11 jul. 2021
ExposicióIVAM Centre Julio González