Acadèmia Colorines: Oh! Please Mr. Tiger. Art i Context

Taller de dibuix amb weecolors #IVAM35

Art i ContextIVAM Centre Julio González

El programa Art i Context 2023-2025 convida a weecolors a realitzar un taller de dibuix amb motiu de la col·laboració de l’artista amb la imatge d’esta segona edició.

Esta activitat explorarà el dibuix com a pràctica col·lectiva, així com la seua relació amb la moda, el cos i altres llenguatges (publicitari, del còmic) a través d’una sessió de dibuix en viu. Dos models vestiran peces de moda històriques cedides per a l’ocasió per la Col·lecció Carlos Milla en diàleg amb la col·lecció de l’IVAM. Els participants realitzaran sketches de les poses i els looks, acompanyats d’una selecció musical a càrrec d’Antoni Amaya. Així, s’introduiran en l’espai del museu aspectes de la bellesa i la superficialitat de diferents eres i geografies que interessen a l’artista. En esta atmosfera, weecolors compartirà referències i materials que influïxen en la seua obra.

El taller tindrà lloc en el Lab2 el pròxim 28 de febrer a les 17h. Es demana als assistents que porten material de dibuix propi amb el qual treballar (paper, bloc de dibuix, retoladors, aquarel·les, carbonet, etc.).

weecolors ha realitzat exposicions individuals en Pradera, Madrid (2021); Pols, València (2022) i Can Felipa, Barcelona (2023). El seu treball ha format part d’exposicions col·lectives a la Casa Museu Lope de Vega, Madrid; el Centre del Carme Cultura Contemporània, València; Centre Cívic de Sant Andreu, Barcelona; entre altres. Recentment ha sigut resident en l’espai d’artistes de Tabakalera, Donostia-Sant Sebastià; i ha dissenyat les identitats de les Pícnic Sessions (2023) per al Museo Centro de Arte Dos de Mayo, Móstoles; i d’Art i Context (2023–2025) per a l’IVAM, València.

Relacionats

PAC arxiu

05 nov. 2021