10 anys de DJ Detweiler: com no petarla com DJ. Art i Context

Xarrada amb DJ Detweiler, en el marc del programa Art i Context. #IVAM35

Art i ContextMúsicaIVAM Centre Julio González

En el marc de les activitats programades al voltant del 35 aniversari de l’IVAM, presentem esta:

EXCLUSIVA MUNDIAL!

El programa Art i Context 2023-2025 té l’honor de presentar la primera xarrada de DJ Detweiler, en la qual ens guiarà per un fascinant viatge retrospectiu dels seus deu anys de carrera musical. Aprendrem tot el necessari per a NO tindre èxit en la indústria musical, tant com artista com DJ. Tots els trucs i consells sobre imatge, exposició, decisions creatives o estètiques perquè els periodistes musicals marquen el teu correu com SPAM, i tècniques de DJ per a deixar al públic desconcertat i que mai et tornen a contractar en el mateix club dues vegades.

La visita de DJ Detweiler es complementarà amb una sessió en viu el mateix dissabte, 17 de febrer, a les 19.00 h, en l’hall de l’IVAM.

Durant els últims quatre anys, DJ Detweiler ha dedicat el seu temps a una intensa labor d’investigació musical per al seu programa Weird Flex en Ràdio Primavera Sound, en el qual agrupa cançons que compartixen patrons molt específics i que varien en cada episodi. No obstant això, la història de DJ Detweiler és anterior. Es remunta a 2013, quan va emergir com a resultat d’un meme musical que qüestionava la tendència “subidon-drop”, limitant la música de ball a només dos patrons estètics. Des de llavors, destaca per alguns esdeveniments, com l’autoria d’un conte curt (theeminemparadox.com), el nomenament com a 5é millor DJ nacional segons la revista Rockdelux en 2015 o les participacions en festivals com Sonar (ÉS), Ars Electronica (AT), Elevate Festival (AT) o Bangface Weekender (UK), entre altres.

Relacionats

Sessió de DJ Detweiler. Art i Context

17 feb. 2024
Art i ContextMúsicaIVAM Centre Julio González

PAC arxiu

05 nov. 2021

IVAM35

15 feb. 2024 – 18 feb. 2024
EscèniquesMúsicaTallersVisitesIVAM Centre Julio González