Visita les intervencions artístiques en la comarca d’El Comtat amb Rubén García i La Cuarta Piel

Recorregut per les obres de Confluències en Benillup-Tollos i Famorca

ConfluènciesVisitesTerritori

Vos proposem eixir de la ciutat per visitar tres xicotetes poblacions de la comarca del Comtat. Acompanyats per l’artista sonor Rubén García i el col·lectiu La Cuarta Piel, coneixerem les propostes que han realitzat a Benillup i Famorca, en el marc de Confluències; programa de residències, intervencions i mediacions artístiques dins la línia d’acció de l’IVAM al territori.

Des del febrer fins al juny del 2023, els pobles més xicotets de la comarca del Comtat van acollir una selecció d’artistes que, després de períodes d’estades i mitjançant l’escolta activa en aquests contextos, han fet peces específiques a cada localitat.

 LDE (Lugares De Escucha) Benillup, és la intervenció sonora de Rubén García instal·lada a la barana del mirador del Travadell, que ens permet experimentar una altra forma d’escolta: l’audició per inducció òssia dels sons registrats per l’artista a diferents punts del municipi.

Cosechando Inviernos és la proposta participativa de La Cuarta Piel amb el veïnat de Famorca. Prenent com a punt de partida diferents elements característics de Famorca, ens proposen un dia de celebració al voltant de la fabricació duns gelats. De la mà d’Alba Llodrà –cuinera del bar de la veïna població de Fageca–, van buscar a la memòria de les veïnes sabers i sabors de la terra per dissenyar juntes el gelat de Famorca.

La jornada inclourà una parada a Tollos, poble de Confluències on va intervenir l’artista Pilar Beltrán, on podrem dinar i refrescar-nos al bar de la piscina.

 

Programació de la jornada:

10h: Eixida des de l’IVAM (porta principal)

11:30 h (aprox.): Arribada a Benillup

13 h (aprox.): Arribada a Tollos i dinar al bar de la piscina del municipi (el preu del menú va a compte de cada assistent, l’IVAM es farà càrrec únicament de fer la reserva dels comensals).

17:00 h: Arribada a Famorca

18:30 (aprox.): eixida des de Famorca a l’IVAM

20h: Arribada a l’IVAM (Porta principal)

Relacionats

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en el medi rural

01 jun. 2021 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori

CONFLUÈNCIES, intervencions artístiques en El Comtat (Alacant)

01 feb. 2023 – 31 des. 2023
ConfluènciesTerritori