Què és un rum-rum? Qui ha posat la pancarta?

Context

Què és un rum-rum? Qui ha posat la pancarta?


[CRA El Pinar: 14/09/2021]

Ha aparegut una pancarta misteriosa en els aularis del CRA El Pinar a Alcublas i Higueruelas, en la qual posa “El *rum-rum serà memorable” i una data. Les professores de l’escola diuen que no han sigut elles i no tenim clar què significa això del rum-rum… Algunes de les primeres suposicions són: “Una cosa memorable és que és súper” (pensa Lauty de 6é de primària); “Jo crec que és una moto” (diu Marei d’Infantil); “És una moto segur, perquè fa rum-rum” (assegura Edurne, també d’Infantil).

Però, qui ha sigut? Un dia després ens arriben unes invitacions de part de l’IVAM, per què han arribat aquestes invitacions al col·le? Quines idees tenim de què és un museu? Qui està realitzant totes aquestes accions misterioses? “Han pogut ser les de la neteja, que estan a les vesprades en el col·le i tenen claus.” (diu Ángela de 3r de primària); “Ha pogut ser el pastor o les ovelles que estaven eixe dia pel poble” pensa (Migue de 3r de primària); “Ha sigut un grafiter! Per la lletra de la pancarta” (exclama Enzo de 2n de primària).

Sobretot, ocorre una cosa molt estranya a l’escola que no passa sempre… “Si no ho han posat els profes… per a què ho posaran en el col·le?” (es pregunten diferents alumnes).

I és que… el rum-rum ha arribat i ha inundat de dubtes a la comunitat escolar… sembla que ningú sap la resposta… caldrà continuar esperant!