Presentació a l’IVAM del documental ‘Josep Renau. L’art en perill’

Nota de premsa

Els directors de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos i el de l’Institut Valencià d’Art Modern, José Miguel G. Cortés, presentaran als mitjans de comunicació, el documental “Josep Renau. L’art en perill”, juntament amb la productora executiva d’Endora Producciones, Eva Vizcarra, i el guionista, Rafael Casañ,el dilluns 26 de març a les 11:00h al saló d’actes de l’IVAM.

“Josep Renau. L’art en perill”, és un llargmetratge documental d’Endora Producciones, dirigit per Eva Vizcarra i Rafael Casañ, que s’ha filmat en diferents localitzacions d’Alemanya i de València, com ara els carrers del Cabanyal, l’IVAM o el Centre del Carme. El film, realitzat amb el finançament privat d’Intertronic, ha comptat amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació de València, Televisió Espanyola i À Punt.

El treball recull les veus i testimonis de Marta Hoffman, artista i amiga de Renau; José Miguel G. Cortés, director de l’IVAM; Fernando Bellón, biògraf de Renau; Manuel García, crític d’art i Doro Balaguer, impulsor de la Fundació Josep Renau, entre d’altres. La pel·lícula es preestrenarà a la Filmoteca el mateix dilluns 26 de març a les 20 hores.

• Dilluns, 26 de març de 2018
• 11.00 hores
• Saló d’actes de l’IVAM. C/Guillem de Castro, 118